Dongguan xinzhirun Crafts Co., Ltd

Νέα

Ο Webinar του ΠΟΕ διερευνά την πρόοδο για το βιώσιμο εμπόριο μετά το COVID-19
Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-06-06 16:39:49  Hits: 16

Το εμπόριο και ο ΠΟΕ έχουν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση της παγκόσμιας ανάκαμψης προς μια βιώσιμη πορεία για την ευημερία του κόσμου 8217· ο πληθυσμός και ο πλανήτης μετά την κρίση του COVID-19, ανέφεραν σε μια 4 Ιουνίου διαδικτυακή γραμμή που οργανώθηκε για να σηματοδοτήσει την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος.Οι συνέπειες της πανδημίας παρέχουν μια ευκαιρία για αναζωογόνηση της εργασίας, έτσι ώστε οι εμπορικές πολιτικές να συμβάλλουν στη δημιουργία πιο πράσινων και ανθεκτικών οικονομιών, ανέφεραν.



Η προστασία του πλανήτη δεν είναι πολυτέλεια.Είναι απαραίτητο.Η πανδημία COVID-19Γραμματεία του ΠΟΕ.

Οι αυξανόμενες περιβαλλοντικές πιέσεις καθιστούν τις κοινωνίες μας ευάλωτες στις φυσικές καταστροφές, στην έλλειψη πόρων και στις ασθένειες.Και γνωρίζουμε ότι οι φτωχότεροι είναι αυτοί που υποφέρουν περισσότερο.Στην πραγματικότητα, μια συλλογική απάντηση για το εμπόριο που προάγει τη βιωσιμότητα, την ενσωμάτωση και την ανθεκτικότητα είναι αυτό που απαιτεί αυτή η κρίση, 8221· ανέφερε η ΓΔ Αζέβ234·.Οι πλήρεις παρατηρήσεις του είναι διαθέσιμες.   Ορίστε.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν ξεκινάμε από το μηδέν, ανέφερε ο πρέσβης Μπλάκμαν.

Πριν από την πανδημία, ανέφερε, το CTE είχε ήδη αποτελέσει παγκόσμιο φόρουμ αφιερωμένο στην προώθηση της παγκόσμιας συνεργασίας για το βιώσιμο εμπόριο, συζητώντας τα μέλη του ΠΟΕ και το35.39· πολιτικές για τη δημιουργία κυκλικών οικονομιών, την αντιμετώπιση της πλαστικής ρύπανσης και την εξάλειψη των εμπορικών φραγμών για τα περιβαλλοντικά αγαθά και τις υπηρεσίες.Ο πρέσβης Blackman ενθάρρυνε τα μέλη του ΠΟΕ να εντείνουν τον πολιτικό διάλογο, να ενισχύσουν τις προσπάθειες για την υποστήριξη των εμπορικών πολιτικών στην αειφορία και να διερευνήσουν δημιουργικούς τρόπους ώστε το εμπόριο να καταστεί πιο ανθεκτικό στους αυξανόμενους περιβαλλοντικούς κινδύνους.

Πρέπει να διατηρήσουμε τη δυναμική εντός της επιτροπής.Το ρητό λέει πάντα ότι δεν πρέπει ποτέ να χάνουμε μια καλή κρίση.Πιστεύω πραγματικά ότι το COVID-19 μας προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε όλα όσα προσπαθούμε να επιτύχουμε εδώ και πολλά χρόνια στο πλαίσιο του ΠΟΕ και εκτός του ΠΟΕ, δήλωσε ο πρέσβης Blackman.

Άλλοι ομιλητές τόνισαν πώς η κρίση COVID-19 συνέβαλε στην ενίσχυση των συνεχιζόμενων προκλήσεων στο εμπόριο και το περιβάλλον και πώς μπορεί να ενισχυθεί η παγκόσμια συνεργασία μετά από αυτήν.

Ο πρέσβης Andrew Staines του Ηνωμένου Βασιλείου σημείωσε ότι τα μέλη του ΠΟΕ δεν έχουν ακόμη συνάψει συμφωνία για την ελευθέρωση του εμπορίου περιβαλλοντικών αγαθών και υπηρεσιών που μειώνουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου και άλλες ρυπάνσεις και βελτιώνουν την ενεργειακή απόδοση.Η ανάγκη ανοικοδόμησης μετά την κρίση του COVID-19 και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης αποτελεί μια νέα ευκαιρία για τα μέλη να προσπαθήσουν ξανά σε αυτό το μέτωπο, ανέφερε.Το εμπόριο αποτελεί βασικό κίνητρο για τη διάδοση της τεχνολογίας και μπορεί να υποστηρίξει την καινοτομία που απαιτείται για την προώθηση της πράσινης μετάβασης.

Η Νταϊάν Χόλντορφ, Διευθύνουσα Σύμβουλος για τη Διατροφή και τη Φύση στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Επιχειρήσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, εξετάζοντας τις διαταραχές του εμπορίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανέφερε ότι ο ιδιωτικός τομέας μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επιδίωξη του βιώσιμου εμπορίου και στη διασφάλιση ότι οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού καθίστανται πιο ανθεκτικές.Ο ΠΟΕ μπορεί να βοηθήσει τις οικονομίες να εξελιχθούν ώστε να είναι περισσότερο περιεκτικές και φιλικές προς το περιβάλλον.

Ο επικεφαλής του τομέα της αγοράς και των πόρων, Steven Stone, τόνισε τη σημασία της διατήρησης πολυμερών κανόνων για την παγκόσμια και εθνική ευημερία, δημιουργώντας εταιρικές σχέσεις μεταξύ των εμπορικών και περιβαλλοντικών κοινοτήτων,και να εκμεταλλευτούν το σημερινό σημείο αιχμής για να επιτύχουν πολυαναμενόμενα αποτελέσματα όσον αφορά τις επιδοτήσεις της αλιείας, τη μεταρρύθμιση των επιδοτήσεων των ορυκτών καυσίμων, τις αγορές άνθρακα, και το παράνομο και άναρχη εμπόριο άγριων ζώων, μεταξύ άλλων.

Η Daphne Ewing-Chow, μεγαλύτερη χορηγός του Forbes, εξέτασε τις επιπτώσεις της κρίσης στο εμπόριο από την άποψη των αναπτυσσόμενων κρατών της Καραϊβικής και των μικρών νησιών που πρέπει να αντιμετωπίσουν τις κλιματικές διαταραχές.   Τόνισε τη σημασία του εμπορίου για την οικοδόμηση της ανθεκτικότητας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη στήριξη της οικονομικής διαφοροποίησης ως μέσου οικονομικής ανάκαμψης μετά το COVID-19.

Η γραμμή Charveriat, εκτελεστικός διευθυντής του Ινστιτούτου για την Ευρωπαϊκή Πολιτική Περιβάλλοντος (IEP), επέστησε την προσοχή στον κίνδυνο οι στρατηγικές οικονομικής ανάκαμψης μετά το COVID-19 να προστατεύσουν αναποτελεσματικές και επιβλαβείς για το περιβάλλον βιομηχανίες μέσω των πολιτικών ζητιάνων των γειτόνων σας.Κάλεσε για στρατηγικές ανάκαμψης που στοχεύουν όχι μόνο να επιτρέψουν στις χώρες να ανακάμψουν, αλλά να προχωρήσουν προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Η Carolyn Deere Birkbeck, ανώτερη ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Διεθνών και Αναπτυξιακών Μελετών, στήριξε την κ. Charveriat προτείνοντας ότι ο ΠΟΕ θα εντείνει τις εργασίες του επί της περιβαλλοντικής ατζέντας του, αλλά θα εξετάσει επίσης τη διάσταση της βιωσιμότητας σε όλες τις διαπραγματεύσεις εκτός του περιβαλλοντικού χαρτοφυλακίου.Τόνισαν τη σημασία της βοήθειας προς τις αναπτυσσόμενες χώρες για τη διαχείριση της πράσινης μετάβασης και τη δημιουργία ικανοτήτων μέσω της βοήθειας για το εμπόριο.

Η Γραμματεία του ΠΟΕ είναι έτοιμη να στηρίξει τα μέλη στις προσπάθειές τους να επιδιώξουν πιο βιώσιμο εμπόριο, είπε ο Aik Lim Hoe, διευθυντής του ΠΟΕ και του τμήματος Εμπορίου και Περιβάλλοντος, κλείνοντας το διαδικτυακό δίκτυο.

Το πρόγραμμα Webinar και η εγγραφή βίντεο είναι διαθέσιμα   Ορίστε.



Προηγούμενος: Η Επιτροπή του Κόμ...

Επόμενο: No